logo

Muziekreis Griekenland 2018

Na 4 jaar Turkije en 1 jaar Kos is er deze editie, wegens overweldigend succes, wederom gekozen voor het prachtige Griekse eiland Kos. Wij presenteren dan ook met trots: Muziekreis Griekenland 2018! Ook dit jaar gaan we weer met een grote groep liefhebbers van gezelligheid en het Nederlandstalig lied er een feestje van maken. Samen met een keur aan artiesten, muzikanten en Nederlands beste feest DJ / Entertainer Robert Pouwels gaan we weer een mooie week tegemoet in een geweldig hotel.

RADIONL zal ook weer live uitzendingen gaan verzorgen vanuit het hotel.

HOTEL

Het zeer geliefde hotel KIPRIOTIS VILLAGE Kos ****+ heeft niet alleen talloze sport- en ontspanningsfaciliteiten maar beschikt over fantastische restaurants en ligt aan een heerlijk strand. Het gezellige centrum van Kos-Stad en de haven liggen op ongeveer 3 kilometer. In het buffetrestaurant zijn internationale gerechten, daarnaast een Italiaans en Grieks buffetrestaurant (beide reservering nodig). Verder is er een pool-/grillbar, hotdogcorner , pizzacorner en diverse winkeltjes….

Vluchten

Wij hebben gekozen voor vluchten vanaf Amsterdam op vrijdag 11 mei en zaterdag 12 mei (2 vluchten) 2018. Dus je gaat van vrijdag tot vrijdag of van zaterdag tot zaterdag.

aankondiging muziekreis 2018

Kamers

Alle kamers zijn ruim en comfortabel ingericht en beschikken over airconditioning/verwarming, satelliet televisie, koelkastje, huurkluisje, telefoon en koffie- en theefaciliteiten. De badkamers beschikken over een bad en/of douche, toilet en föhn. Klik voor kamertype en prijzen op de link voor info en boeken.

Artiesten

Zoals u van ons gewend bent hebben wij altijd fantastische artiesten mee op onze reis. De volgende artiestengaan met ons mee: Jannes, Marco de Hollander, Gebroeders Ko, De Alpenzusjes, George Baker, John de Bever, Lytse Hille, Vinzzent, Belinda Kinnaer, René Schuurmans, Otto Lagerfett, René Karst, Robert Pouwels, Willie Oosterhuis, Jan Keizer & Anny Schilder, Stef Ekkel,  Ancora, Helemaal Hollands en Monique Smit.

De prijs per persoon gaat worden 998,-- op basis van all inclusive voor een voordeelkamer... Voor Griekenland hoeven we geen VISUM te kopen dus dat scheelt alweer 25,00 euro.

Boek Nu

Entertainment

Wat hebben we weer te bieden…. 5 à 6 showavonden en 7 avonden Live muziek in de lobbybar met His&Co en 8 dagen DJ Robert Pouwels in het Nederlands Feest Café. Radio NL is weer alle dagen te beluisteren bij het zwembad en wordt Live uitgezonden in Nederland. Hier zullen ook elke middag artiesten optreden.

 

Dus boeken maar als U niets wilt missen van de leukste en Gezelligste muziekreis van Nederland.